Sabine Vanbiervliet

Sabine gelooft in de kracht van creativiteit.

Zoals je heel veel deugd kan hebben van een warm bad, een kopje koffie of een runners high, kan je ook intens veel plezier beleven aan het maken van een eigen creatie.

Hoofdje leeg, de handen bezig met het maken van iets persoonlijk en uniek, even tijd nemen voor jezelf en genieten in het moment...

Sabine gelooft in de kracht van samenwerken.

Na een aantal jaren "Pottenatelier" besloot ze daarom om mee te stappen in Atelier En-Vie waar ze, naast haar ding met klei, ook in heel veel andere projecten haar creatief ei zal kwijt kunnen.

Sabine's passie? Klei.

Er bestaat voor haar geen mooiere materie dan klei. Het komt zomaar uit de grond en je kunt er een hele wereld mee bouwen: bakstenen, huizen, gebouwen, schalen, kommen, beelden,...

Mailtje sturen?

  sabine@atelierenvie.be

Les Verhamme

Les ziet graag mensen. Ze gelooft dan ook dat iedere mens in essentie mooi, liefdevol en creatief is.

'To be and to create' is haar levensmotto... voor haar bestaat er geen puurdere schoonheid dan zijn wie je bent en elk klein en groot stukje van jezelf en je leven creëren en vormgeven van binnenuit. Als coach en trainer in Twinlessence begeleidt en inspireert ze mensen om weer connectie te maken met zichzelf, hen te laten voelen wie ze in essentie zijn en zich van daaruit verder te ontplooien.

Haar ogen fonkelen wanneer ze merkt dat mensen (weer) hun eigen creatieve vlam voelen en in Atelier En-Vie zal ze die maar al te graag mee aanwakkeren.

Ze houdt van klaarheid, echtheid en diepgang. In woord en beeld, al spelend met taal en in verbondenheid met elkaar. Ook houdt ze van de magie van de stilte. Waar je thuiskomt in jezelf, waar dromen ontstaan, harten vollopen en doenderige handen de mooiste en puurste dingen creëren.

Inspiratie, creativiteit, speelsheid, verwondering, warme open armen, de kracht van samen...

Dat is voor haar het hart van ons Atelier En-Vie waarin ze hoopt dat jullie zich er helemaal thuis zullen voelen.

Mailtje sturen?

  les@atelierenvie.be

Nancy Schaeken

Nancy komt uit een creatief nest en was als kind altijd bezig met het bedenken en maken van ‘haar spullen’.

Liever dan ze te verkleden maakte ze voor haar poppen meubeltjes uit stoofhout van haar vader en kleertjes uit oude stofjes van haar moeder... Haar motto is ‘geef de dingen die voor anderen afval geworden zijn een nieuw leven’. Als ze een creatief idee heeft, beginnen haar handen te kriebelen om er iets moois van te maken en om de pure fun van het creëren te ervaren. Ze is dan niet te houden...

Nancy is de drijvende kracht achter het recycleren en upcycleren van toffe oude spullen & de workshops met hout en stof.

Ze is de praktische denker van het trio en als het even moet trekt ze haar stoute schoenen aan, wel altijd met zin voor rechtvaardigheid... Mensen verwennen in pure eenvoud en hen een goed gevoel geven vindt zij de max.

Vriendelijk, gul, lief en echt zijn voor mekaar is voor haar essentieel.

Atelier En-Vie is voor haar een plaats van rust, waar ze zelf en samen met andere mensen in alle dimensies mag thuiskomen, waar ze zichzelf kan zijn en vorm geven aan...

Mailtje sturen?

  nancy@atelierenvie.be